Gebruik baanverlichting

Met ingang van heden mag gedurende de GEHELE WEEK de verlichting op ALLE banen  weer branden tot 22.30 uur.

Op zondag mogen de banen 5 en 6 pas vanaf 9 uur ('s ochtends!!) bespeeld worden. Voor toernooien gelden afwijkende regels.

Daarnaast graag nog aandacht voor het volgende:

• Maak ’s avonds in eerste instantie gebruik van de banen 1/2, vervolgens 3/4 + 7/8 en daarna 5/6.
  • Als je stopt met spelen en de direct naastgelegen baan is ook leeg, schakel dan de lichten uit.
  • Vertrek je (ongeacht het tijdstip!!) als laatste? Sluit dan het clubgebouw en de hekken goed af. Misschien ten overvloede: een sleutel voor de ingang van het clubgebouw en beide toegangshekken is à € 5,00 borg verkrijgbaar bij Kees de Vos van de Ledenadministratie.

is een gezellige vereniging met zo'n 400 leden. Het park bestaat uit 8 smashcourt/tennisrood banen (allemaal voorzien van LED-verlichting), 2 mini-banen, een beachtennisveld, een tafeltennistafel, een oefenkooi en een ruime kantine met een groot terras.

Vanaf alle terrasjes heb je een prima (over)zicht op de banen.