Programma Interne Mix 26 oktober

Voor aanstaande donderdag 26 oktober staan de volgende wedstrijden uit de 11e speelronde op het programma:

• Dream Team - Bijna Deuce
  • Fourty Love - Matchmakers
  • LEF - Zus en Zo
  • Komt Goed - De Balletjes
  • Sigaartjes - Doe mâ un dodde
  • ZieZo - Foreplay

Bardienst: het team van De Toppers (captain Mariëlle Koster). Sleutels afhalen bij Fysant. Kantine open uiterlijk 19 uur. Van de organisatie is Bianca aanwezig.

Klik hier voor de uitslagen en actuele standen.

LET OP: op DONDERDAG 2 november worden de wedstrijden ingehaald van 14 september:

Zus en ZO - LEF, Matchmakers - Fourty Love, Doe mâ un dodde - De Balletjes, Plakkers - Komt Goed, Spaatjes - Foreplay, ZieZo - De Toppers. Bardienst: Super Tie.

Na afloop prijsuitreiking!!

is een gezellige vereniging met zo'n 400 leden. Het park bestaat uit 8 smashcourt/tennisrood banen (allemaal voorzien van LED-verlichting), 2 mini-banen, een beachtennisveld, een tafeltennistafel, een oefenkooi en een ruime kantine met een groot terras.

Vanaf alle terrasjes heb je een prima (over)zicht op de banen.