Aanmelden Winterne Mix 2017/18

Het duurt nog 'even', maar direkt aansluitend aan de Interne Mix zal op 9 november de Winterne Mix van start gaan. Vanaf heden kunnen de teams zich hiervoor per e-mail aanmelden bij Marcel Jonker.

Gaarne bij aanmelding duidelijk vermelden: de naam van het team en de namen van de teamgenoten. Degene die een team aanmeldt, wordt geacht captain en contactpersoon te zijn van het team (tenzij anders vermeld).

De voorwaarden en spelregels blijven ongewijzigd. Alleen het beachtennis vervalt uiteraard in de winter.

is een gezellige vereniging met zo'n 400 leden. Het park bestaat uit 8 smashcourt/tennisrood banen (allemaal voorzien van LED-verlichting), 2 mini-banen, een beachtennisveld, een tafeltennistafel, een oefenkooi en een ruime kantine met een groot terras.

Vanaf alle terrasjes heb je een prima (over)zicht op de banen.