Aanmeldingen Winterne Mix

Aansluitend aan de Interne Mix zal op 9 november de Winterne Mix van start gaan. Tot uiterlijk donderdagavond 26 oktober kunnen de teams zich hiervoor per e-mail aanmelden bij Marcel Jonker.

Gaarne bij aanmelding duidelijk vermelden: de naam van het team en de namen van de teamgenoten. Degene die een team aanmeldt, wordt geacht captain en contactpersoon te zijn van het team (tenzij anders vermeld). Tot op heden hebben de volgende 15 teams zich aangemeld:

Bijna Deuce - Doe mâ un dodde - Komt Goed - Fourty Love - Matchmakers - De Zonnestraaltjes - De Balletjes - Altijd Present - Zus en Zo - De Toppers - ZieZo - Super Tie - LEF - Foreplay - de 3e Helft.

Het Dream Team en de Spaatjes doen NIET mee aan de Winterne Mix. Nog geen reacties van de Plakkers en de Sigaartjes!!

is een gezellige vereniging met zo'n 400 leden. Het park bestaat uit 8 smashcourt/tennisrood banen (allemaal voorzien van LED-verlichting), 2 mini-banen, een beachtennisveld, een tafeltennistafel, een oefenkooi en een ruime kantine met een groot terras.

Vanaf alle terrasjes heb je een prima (over)zicht op de banen.