Eerste recreatietoernooi(tje) op ZONDAG 29 oktober

Op ZONDAG 29 oktober organiseren wij voor onze seniorleden het eerste van in totaal 6 recreatie toernooitjes en we beginnen met de BLIND DATE. Hiervoor moet individueel worden ingeschreven en d.m.v. loting wordt men vòòr aanvang van de wedstrijden gekoppeld aan een andere man/vrouw. Uitgangspunt is dat zoveel mogelijk gemengd dubbels worden samengesteld. Bij meer aanmeldingen van dames dan heren of andersom zullen uiteraard ook enkele dubbels geformeerd moeten worden.

Aanvang eerste wedstrijden om 13.00 uur (graag uiterlijk 12.45 uur aanwezig - kantine open vanaf 12.30 uur). Einde van de wedstrijden ca. 16.00 uur. Iedereen speelt minimaal 3 wedstrijden.

Inschrijven kan tot vrijdag 27 oktober per e-mail bij Peter Bouw. Er is ruimte voor 48 deelnemers, dus wacht niet tot het laatste moment. VOL = VOL!!

Let op: iedere aanmelding per e-mail wordt bevestigd. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 p.p. Dit is incl. 1x koffie/thee met wat lekkers bij binnenkomst. Na afloop gezellige 'nazit' met lekkere hapjes!

is een gezellige vereniging met zo'n 400 leden. Het park bestaat uit 8 smashcourt/tennisrood banen (allemaal voorzien van LED-verlichting), 2 mini-banen, een beachtennisveld, een tafeltennistafel, een oefenkooi en een ruime kantine met een groot terras.

Vanaf alle terrasjes heb je een prima (over)zicht op de banen.