Tossen op 29 april

Zondag a.s. wordt er vanaf 10.30 uur weer getosst. De kantine is vanaf 10.15 uur open. Ieder half uur wordt van partner en tegenstander gewisseld, dus je kunt ook wat later komen en/of eerder weggaan. Leeftijd, geslacht, beroep, speelsterkte, etc zijn allemaal niet van belang. De TOZ is immers bedoeld om leden nader met elkaar te laten kennismaken en ervaring op te doen met 'het spelletje'. Er wordt tot ca. 12.30 uur gespeeld en je hoeft je NIET aan te melden. Ook niet-leden van onze vereniging zijn welkom! Dus gewoon: KOMEN!!

is een gezellige vereniging met zo'n 400 leden. Het park bestaat uit 8 smashcourt/tennisrood banen (allemaal voorzien van LED-verlichting), 2 mini-banen, een beachtennisveld, een tafeltennistafel, een oefenkooi en een ruime kantine met een groot terras.

Vanaf alle terrasjes heb je een prima (over)zicht op de banen.