KNLTB Club App

Vanaf deze week verschijnt het programma van de competitie op de Club App. Tegenstanders, begintijden, plaats en bij thuiswedstrijden ook de banen voor de eerstvolgende speelronden vind je nu hier. Ook komt er iedere week een team in de spotlight (in sommige gevallen spotlicht?) te staan. Al met al dus des te meer reden om de Club App regelmatig te bekijken. De KNLTB Club App voor tablet en smartphone is te downloaden uit de 'App Store'.

Vanaf de start van de Voorjaarscompetitie kunnen leden via hun persoonlijk profiel alle competitieuitslagen en - standen inzien én spelers en teams toevoegen aan hun favorieten. Ook kunnen ze hier heel eenvoudig alle toernooiresultaten en geplande wedstrijden terugvinden.

Voor vragen en info m.b.t. de Club App kun je Maurits van Gemeren benaderen. Bij hem kunnen ook mini-verslagen van de gespeelde wedstrijden worden 'gepost'.

is een gezellige vereniging met zo'n 400 leden. Het park bestaat uit 8 smashcourt/tennisrood banen (allemaal voorzien van LED-verlichting), 2 mini-banen, een beachtennisveld, een tafeltennistafel, een oefenkooi en een ruime kantine met een groot terras.

Vanaf alle terrasjes heb je een prima (over)zicht op de banen.