Proloog 50+ tennis

Vrijdag 6 april gaat op ons park de 50+ toer over Schouwen-Duiveland van start met de eerste etappe. We starten met het traditionele ontbijt om 8.30 uur. Kosten voor deze etappe zijn € 6,- p.p. en de drankjes zijn voor eigen rekening. Vanaf 8.15 uur is de ontbijtzaal geopend. Na het ontbijt zullen de wedstrijden starten. Elk half uur begint een nieuwe ronde waarbij wordt gewisseld van partner en tegenstander.

Aan alle volgende etappes (zie onder) kan GRATIS worden deelgenomen. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Wil je meedoen op vrijdag 6 april? Geef je dan voor dinsdagochtend 3 april 11.00 uur op bij onze contactpersoon Wim Lanser.

Kijk bij <Lees meer> voor de andere data/etappes:

• op vrijdag 4 mei in Bruinisse (9 uur)
  • op vrijdag 1 juni in Nieuwerkerk (9 uur)
  • op vrijdag 6 juli Renesse + Burgh (9 uur)
  • op vrijdag 3 augustus in Schuddebeurs + Scharendijke (9 uur)
  • op vrijdag 7 september in Zierikzee (9 uur)
  • op vrijdag 28 september afsluiting in Nieuwerkerk (9 uur)

De speeltijden zijn van 9.00 uur tot 13.00 uur. Iedere deelnemer speelt minimaal drie potjes.

Opgeven voor deelname steeds uiterlijk een week voor de speeldatum bij Wim & Evelyn Lanser, de contactpersonen voor onze vereniging.

is een gezellige vereniging met zo'n 400 leden. Het park bestaat uit 8 smashcourt/tennisrood banen (allemaal voorzien van LED-verlichting), 2 mini-banen, een beachtennisveld, een tafeltennistafel, een oefenkooi en een ruime kantine met een groot terras.

Vanaf alle terrasjes heb je een prima (over)zicht op de banen.