AED-(herhaal)cursus

Op ZATERDAG 11 november wordt in de kantine weer de jaarlijkse AED-cursus georganiseerd. Deze begint om 9 uur en duurt tot ca. 12.00 uur. Het is in principe een herhalingscursus voor leden die al eerder de AED-cursus hebben gevolgd, maar er kunnen/mogen ook enkele 'nieuwelingen' deelnemen. Het aantal deelnemers is echter aan een maximum gebonden. Liefhebbers kunnen zich per e-mail aanmelden bij Andrea Marteijn. Graag aangeven of je de AED-cursus al eerder wel/niet hebt gevolgd. Deelname aan deze cursus is GRATIS!

is een gezellige vereniging met zo'n 400 leden. Het park bestaat uit 8 smashcourt/tennisrood banen (allemaal voorzien van LED-verlichting), 2 mini-banen, een beachtennisveld, een tafeltennistafel, een oefenkooi en een ruime kantine met een groot terras.

Vanaf alle terrasjes heb je een prima (over)zicht op de banen.